Salonul Infinity Beauty oferă servicii profesionale, complexe și întotdeauna actuale pentru clientele sale într-un mediu relaxant și plăcut. Beneficiezi de servicii personalizate stilului tău astfel încât fiecare vizită sa fie satisfăcătoare.

Bine ai venit la

Infinity Beauty

Suntem un salon de înfrumusețare complex situat în centrul Târgu – Mureșului, într-o clădire monument istoric, cu un concept nou adus în lumea frumuseții. Ne străduim să sporim frumusețea interioară și exterioară a clientelor noastre.

Avem grijă ca mereu să avem o atmosferă prietenoasă, relaxantă și vioaie. Oferim sfaturi experte și complete înainte de a începe orice modificare a look-ului tău, astfel ca tu să știi exact la ce să te aștepți și ce rezultat vei avea în final.

Povestea Salonului Infinity Beauty

Salonul de înfrumusețare Infinity Beauty, cu o filosofie unica, oferă servicii de clasă mondială personalizate pentru fiecare clientă. Gombos Emese este un stilist apreciat care și-a ales echipa cu grijă. Fiecare membru al echipei este inspirat să ofere un stil care să complimenteze frumusețea naturală a fiecărei cliente.

Salonul de înfrumusețare Infinity Beauty oferă servicii complete de coafură, cosmetică, masaj, make-up, manichiură & pedichiură și infra solar. Lucrăm cu frumusețea naturală a fiecarei cliente astfel  încât să îi optimizăm și intensificăm trăsăturile pentru a crea o viziune naturală.

Conceptul salonului Infinity Beauty a luat naștere la începutul anului 2017, din dorința de a urma o abordare nouă în luma frumuseții.

În salonul Infinity Beauty totul are ca scop eliberarea frumuseții interioare care să îți dea încredere pentru a înfrunta lumea.

Infinity Beauty este salonul unde vei beneficia de tratamentele cele mai profesionale și grijulii, selectate cu atenție de pe piața “bio”, care să ajungă la cele mai înalte standarde.

În acest scop am ales parteneri cu concepții similare, care prin produsele lor, doresc să afirme că acest concept este fiabil și de viitor. Împreună putem să oferim soluții pentru frumusețea durabilă și sustenabilă.

Ca orice profesioniști, echipa Infinity Beauty se obligă să ofere servicii excelente pentru clientele sale. Suntem mândrii să oferim în cadrul salonului cele mai noi trend-uri și produse Daviness de cea mai înaltă calitate. Te învățăm cum să le folosești corespunzător și acasă.

Echipa Infinity Beauty te așteaptă cu nerăbdare să îți ofere cele mai bune servicii de care te-ai bucurat vreodată!

Un Salon de Înfrumusețare de Clasă Mondială

Servicii profesionale personalizate

Ce spun clienții noștri

Sunt uimită și recunoscătoare pentru suportul și prietenia de care clientele dau dovadă. Cuvintele lor mă fac să mă simt umilă și mă înalță în același timp!

Salon central, spațios, luminos, îngrijit, cu servicii de calitate și aliniat la tendințele actuale (autogestionarea programărilor utilizând tehnologia digitală) unde se folosesc produse cu ingrediente naturale….. recomand cu drag


Colceriu Ramona

De ani de zile Emese mă ajută să mă simt frumoasă. Fă-ți următoarea programare la Infinity Beauty!


Fűlop Tímea

Stylish salon, nice staff! Thank you for beautiful colour for my hair!


Szakacs Baricz Andrea

Sunteți cei mai tari!!! Ați făcut ce am vrut și nu ați insistat sa îmi tai părul mai scurt decâ am vrut. Mulțumesc! Îmi place la nebunie!!


Ritz Andrea

Serviciile sunt de calitate superioară la fel și produsele cu care lucrează.


Hulpas Alina Simona

Vopsitul și tunsul sunt fabuloase. Am apreciat instrucțiunile de folosire ale produselor. Iubesc energia din salon. O locație foarte convenientă. Recomand cu căldură!


Antal Tímea

Infinity Beauty te pune în valoare!