Suntem-

Echipa Noastră

Echipa noastră experimentată se angajează să ofere servicii excelente.

Gombos Emese

Gombos Emese

Top Hair Stylist
Bună, sunt Emese, top hair stylist și proprietar al salonului. Am o experiență de 20 ani în domeniul înfrumusețării și te aștept cu drag la orice serviciu de înfrumusețare a părului.
Tóth Orsolya

Tóth Orsolya

Hair Stylist
Sunt Orsolya, hair stylist. Îți plac împletiturile, coafurile lejere sau ai dori un serviciu de colorare a părului în cele mai noi trend-uri? Sunt aici ca să te ajut să iei cea mai bună decizie luând în considerare stilul tău.
Héner Dalma Beáta

Héner Dalma Beáta

Hair Stylist
Sunt Dalma, hair stylist. Cea mai mare pasiune a mea este arta coafurii. Dorești o transformre de look, o coafură specială sau îți place să ai părul îngrijit zi de zi? Eu te aștept cu drag.
Gombos Mercédesz

Gombos Mercédesz

Hair Stylist
Salut! Am devenit hair stylist pentru că dintotdeauna m-a atras să creez, din ceva frumos să fac ceva și mai frumos. În prezent nu m-aș vedea să fac altceva. Simt că asta îmi este menit să fac dintotdeauna.
Nagy Enikő

Nagy Enikő

Hair Stylist
Salut. Numele meu este Enikő și sunt hairstylist. Dorești o schimbare de look, o tunsoare, vopsit, șuvițat, o coafură, valuri sau ondulat? Sunt aici pentru tine. Împreună vom reuși sa te simți și mai frumoasă!
Bartha Vivien

Bartha Vivien

Makeup Artist
Sunt studenta Facultății de Farmacie din Tg-Mureș, specializarea cosmetică medicală. Pentru mine frumusețea înseamnă o artă. Pasiunea pentru aceasta, dorința de a scoate în evidență feminitatea în cele mai spectaculoase forme ale sale, precum și simțul estetic, mă ajută să creez stiluri noi, sofisticate și îndrăznețe, în materie de machiaj.
Szász Melánia Madonna

Szász Melánia Madonna

Manichiură & Pedichiură
Bună! Mă numesc Melánia, am 28 de ani și sunt mămica a 2 copii. Mă simt o persoană norocoasă pentru că ceea ce lucrez este și hobby-ul meu. Lucrez ca manichiuristă din anul 2013 și consider că perfecționarea este importantă în acest domeniu, tocmai de aceea în acești ani am participat la numeroase cursuri și seminarii de unde am învățat noile trend-uri și tehnici. Vă aștept cu drag!
Préda Mihály Szabolcs

Préda Mihály Szabolcs

Frizer & Hair Stylist
Bartus Rozi

Bartus Rozi

Masaj
Întotdeauna am admirat organismul uman, deoarece corpul este extrem de complex. Prin masaj putem simți și blocajele emoționale, putem elibera cauzele, care au produs blocaje, traume, dureri fizice și emoționale, pentru că corpul nu uită niciodată. Cu ajutorul masajului putem vindeca trupul și sufletul. De aceea am devenit maseur.

Szász Éva

Dermopigmentare